Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΒΙΑ....
Καλησπερα φιλες μου
Θα ηθελα να σχολιασω το σημερινο γεγονος που απο το πρωι εχει τραβηξει την προσοχη ολων μας.δηλαδη την βια που ασκησε ο υποψηφιος βουλευτης της Χρυσης Αυγης κυριος Κασιδιαρης εναντιον της κυριας Κανελλη και της κυριας Δουρου.
Φυσικα ολοι μας ειμαστε κατα της βιας, δεν το συζητω, ομως που εχουμε φτασει καλες μου φιλες? Ειναι τοσο κακες οι συνθηκες στην χωρα μας που να δικαιολογουν τετοια πρωτογνωρα φαινομενα? Καταστασεις που βλεπαμε στην τηλεοραση να συμβαινουν σε αλλες χωρες και μαλιστα μεσα στα κοινοβουλια τους ηρθαν και εδω?
Δεν θελω να κρινω αν το νεο αυτο παιδι ειχε δικιο η οχι ,ουτε και το οτι τα μηνυματα στο twitter
και στο facebook επικροτουσαν αυτην την σταση του. Δεν σας κρυβω οτι και εγω η ιδια σκεφτηκα οτι μηπως τα χαστουκια δοθηκαν σε αλλα προσωπα απο αυτα που θα επρεπε να τα δεχτουν.
Σε προσωπα που μας εφεραν σε αυτην την κατασταση και τωρα σφυριζουν αδιαφορα?
Μηπως ο Ελληνικος λαος επρεπε να δωσει αυτα τα χαστουκια νωριτερα πριν επιτραπει σε ορισμενα προσωπα να μας φερουν σε αυτην την εξαθλιωση?Που εχουμε πεσει στα στοματα των κυριλε Ευρωπαιων που τωρα μας κοιταζουν αφ' υψηλου και μας κρινουν ?Που νομιζουν οτι ειναι η ανωτερη φυλη και εμεις οι υποδεεστεροι? 
Ακουσατε που η κυρια Μερκελ ειπε σημερα οτι αν ρωτουσε ολους τους Ευρωπαιους δεν θα μας ηθελαν στην Ευρωζωνη?[ Που ειναι δικη τους βεβαια]
Ακουσατε τον αλλον που ειπε οτι ειμαστε λαθρεπιβατες στην Ευρωζωνη και οτι τους λαθρεπιβατες η τους πετας στην θαλασσα η τους κρατας μεχρι να φτασεις στο λιμανι αλλα πρεπει να συμμορφωνονται με οτι τους λενε?
Μηπως η βια [που εχει πολλα προσωπα] εχει τωρα θεση σε αυτην την αμοιρη κοινωνια?
Δεν ξερω ....Προβληματιζομαι....Οι καιροι ειναι δυσκολοι και σκοτεινοι.....
Προσοχη μεγαλη χρειαζεται φιλες και φιλοι και αυτοσυγκρατηση γιατι οταν εκτιναχτει η βαλβιδα της κοινωνιας ισως να ερθει η καταστροφη και τοτε το σημερινο θα ειναι πταισμα μπροστα σε αυτα που θα συμβαινουν.....


 μπορει να ερθει η καταστροφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου